Putin je bio u pravu u vezi Kima i Trampa kada je tvrdio JEDNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin je bio u pravu u vezi Kima i Trampa kada je tvrdio JEDNU STVAR

Tramp i Kim su razgovarali u utorak u Singapuru

Sastanak američkog i severnokorejskog lidera Donalda Trampa i Kim Džong Una pokazao je da je ruski predsednik Vladimir Putin bio u pravu kada je tvrdio da je direktni dijalog jedini način da se smanje tenzije sa Severnom Korejom, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je na konferenciji za novinare rekao i da je samit pomogao da se smanje tenzije na Korejskom poluostrvu, ali da bi bilo pogrešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivati da se svi problemi vezani sa severnokorejski raketni i nuklearni program reše za sat vremena, prenosi Rojters.

, nakon čega su potpisali zajedničko saopštenje o denuklearizaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.