Putevi u Srbiji prohodni, sneg do pet santimetara

Izvor: S media, 03.Jan.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi u Srbiji prohodni, sneg do pet santimetara

Na najopterećenijim putevima prvog prioriteta i magistralnim putevima u Srbiji kolovozi su vlažni, snega ima do pet santimatara na manjem broju deonica i preporučuje se oprezna vožnja, saopštili su danas "Putevi Srbije".

I na ostalim putevima prvog, drugog i trećeg prioriteta u nižim predelima kolovozi su vlažni, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet santimetara i potrebna je oprezna vožnja, navedeno je u saopštenju.

"Putevi Srbije" savetuju vozačima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Prilazi planinskim turističkim centrima Kopaoniku, Zlatiboru, Goču i Divčibarama su prohodni, ugaženog snega ima do pet santimetara, obavezna je zimska oprema i proporučuje se oprezna vožnje.

Kako je rečeno u "Beograd putu", ulice u glavnom gradu i prigradskim naseljima su prohodne, vozila za rašcišćavanje su na terenu, a Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" i "Lasta" nisu prijavljivali probleme na prigradskim linijama.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.