Putevi prohodniji, oprez zbog leda

Izvor: RTS, 08.Jan.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi prohodniji, oprez zbog leda

U Srbiji je jutros prohodnost puteva nešto bolja u odnosu na prethodne dane, ali uglavnom u nižim predelima, saopštio je AMSS.
Snežne padavine, ponegde praćene kišom koja će se lediti pri tlu, najavljene su i za današnji dan, vetar je u slabljenju, ali se i dalje nastavlja period vrlo hladnog vremena.
Vozači se upozoravaju da bačena so pri ovako niskim temperaturama nema pravi i puni efekat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa je na putevima, a posebno onim koji vode u planinske predele moguće formiranje leda što predstavlja veliku opasnost u vožnji.
Neophodni su zimska oprema, smanjena i prilagođena brzina uslovima na putu i držanje većeg odstojanja između vozila.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Bolja prohodnost, ali pažnja zbog leda na putevima

Izvor: Blic, 08.Jan.2019

U Srbiji je jutros prohodnost puteva neššto bolja u odnosu na prethodne dane, ali uglavnom u nižžim predelima, saopštio je AMSS.

Nastavak na Blic...

AMSS upozorava na ledenu kišu tokom noći i jutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019

Nove snežne padavine koje su zahvatile severne krajeve naše zemlje području Subotice i Vrbasa donele su još jedan talas zimskih uslova vožnje, sa mestimičnim snegom na kolovozu zbog čega AMSS vozačima savetuje da na putevima u ovim područjima budu maksimalno oprezni zbog mraza i pojave poledice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oprez, led vreba na putevima!

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019

Iako je prohodnost nešto bolja u odnosu na prethodne dane, vozačima se savetuje oprez zbog mogućeg formiranja leda!..U Srbiji je jutros prohodnost puteva nešto bolja u odnosu na prethodne dane, ali uglavnom u nižim predelima, saopštio je AMSS...Snežne padavine, ponegde praćene kišom koja će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.