Putevi prohodni, turistička sezona u toku

Izvor: RTS, 11.Jul.2018, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi prohodni, turistička sezona u toku

U Srbiji je danas dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja.
Auto-moto savez skreće pažnju na to da je stanje na putevima često promenljivo, s obzirom na turističku sezonu koja je u toku.
Javno preduzeće "Putevi Srbije" podseća vozače da zbog građevinske sezone i aktuelnih radova na redovnim ili hitnim intervencijama, moraju biti oprezni u vožnji.
Prema poslednjim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja nisu duža od 30 minuta.
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMS: Putevi prohodni, zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

Izvor: Blic, 11.Jul.2018

U Srbiji je danas dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.