Putevi Srbije: Obustavljen saobraćaj na putu Čačak - Guča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2020, 19:09

Putevi Srbije: Obustavljen saobraćaj na putu Čačak - Guča

Na deonici Čačak - Guča, na kilometar od magistralnog puta na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije, uz informaciju da je alternativni putni pravac državni put II B reda broj 408 (Pakovraće - Markovica - Lučani ), II A reda broj 181 ( Kratovska Stena - Lučani - Guča ) i opštinski put preko Tijanja (Pridvorica - Tijanje - Guča).

O normalizaciji saobraćaja Putevi će obavestiti javnost, dodaje se u saopštenju.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deonici Bancarevo - Crvena Reka do 30. decembra odvijače se radovi na pojačanom održavanju, te je i dalje na snazi obustava saobraćaja.

Saobraćaj je obustavljne i na deonici Donja Glama-Bela Palanka i skretanje za Pajež-Donja Glama to zbog radova na asfaltiranju kolovoza, a trajaće od 9 do 16 sati do 30. decembra. Alternativni putni pravac je: od Periša do Jalovika (državni put II A reda br. 222) od Jalovike do Pirota (državni put II A reda br. 221) i od Pirota do Bele Palanke (državni put II A reda br. 259).

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi: Putevi prohodno, oprez zbog magle i poledice

Izvor: B92, 25.Dec.2020

Putni pravci I prioriteta/A kategorije, državni putevi II prioriteta/B kategorije održavanja i putni pravci III prioriteta/C kategorije održavanja su prohodni...I nema snega, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"..."Putevi", međutim, upozoravaju vozače da oprezno voze i koriste zimsku opremu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.