Putevi prohodni, Pešter i dalje zavejan

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi prohodni, Pešter i dalje zavejan

BEOGRAD - Putni pravci u Srbiji su jutros prohodni, ali se saobraćaj zbog snega i poledice odvija otežano i usporeno, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

"Regionalni i magistralni putevi su prohodni. Jedino na Pešteru još postoji problem s prohodnošću lokalnih puteva", kazao je Marić.

On očekuje da tokom dana situacija da bude nešto povoljnija pošto se očekuje prestanak padavina, pa će se aktivnije raditi na čišćenju puteva.

Prema Marićevim rečima, tokom protekle noći nije bilo većih poteškoća i značajnijih intevencija spasilačkih službi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pod snegom, putevi ipak prohodni

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2012

Putni pravci u sredu ujutru u Srbiji su prohodni, ali se saobraćaj zbog snega i poledice odvija otežano i usporeno, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić..."Regionalni i magistralni putevi su prohodni. Jedino na Pešteru još postoji problem s prohodnošću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Putevi u Srbiji prohodni

Izvor: Akter, 12.Dec.2012

"Putni pravci u Srbiji su jutros prohodni, ali se saobraćaj zbog snega i poledice odvija otežano i usporeno", izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić

Nastavak na Akter...

Marić: Putni pravci prohodni, problemi na Pešteru

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2012

BEOGRAD - Putni pravci u Srbiji su jutros prohodni, ali se saobraćaj zbog snijega i poledice odvija otežano i usporeno, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.