Putevi Srbije apeluju na vozače da ne koriste obilaznicu oko Beograda

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Putevi Srbije" apeluju na vozače da ne koriste obilaznicu oko Beograda

Javno preduzeće "Putevi Srbije" pozvalo je danas vozače da ne koriste Obilaznicu oko Beograda pošto se na mostu preko Save izvode radovi na popravci kolovoza što je izazvalo formiranje dugačkih kolona vozila.

"Putevi Srbije" su apelovali na vozače vozila mase ispod 3,5 tone da izbegavaju tu deonicu tokom saobraćajnog špica. Planirano je da radovi na tom delu obilaznice oko Beograda budu završeni 22. juna do 19 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Putevi Srbije": Ne koristite obilaznicu oko Beograda

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017

Javno preduzeće "Putevi Srbije" pozvalo je danas vozače da ne koriste obilaznicu oko Beograda pošto se na mostu preko Save izvode radovi na popravci kolovoza...To je izazvalo formiranje dugačkih kolona vozila..."Putevi Srbije" su apelovali na vozače vozila mase ispod 3,5 tona da izbegavaju tu deonicu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.