Putevi Srbije: Vozači, oprez, očekuje se poledica

Izvor: B92, 08.Jan.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Vozači, oprez, očekuje se poledica

Beograd -- Javno preduzeće Putevi Srbije apelovalo je na vozače da budu oprezni zbog očekivane poledice i niskih temperatura.

Putevi Srbije vozačima savetuju da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, kao i da ukoliko se odluče na putovanje, voze oprezno i pažljivo.

Kako je navedeno u saopštenju, najopterećeniji putni pravci prvog prioriteta su auto-putevi.

"Na ostalim putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Novog Pazara i Ivanjice. Na državnim putevima II prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Mačve, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Ivanjice i Čačka", dodaje se u saopštenju.

Prohodni su prilazi planinskim turističkim centrima Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini, Tari, Bukulji i Divčibarama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.