Putevi Srbije: Ne krećite na put bez zimske opreme za vozila

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Ne krećite na put bez zimske opreme za vozila

Preduzeće "Putevi Srbije" večeras je poručilo vozačima da ne kreću na put bez zimske opreme za vozila, te i lanaca za pogonske točkove, a ukoliko odluče da krenu, treba da voze oprezno i pažljivo.

Na osnovu izveštaja štaba "Zimske službe", "Putevi Srbije" navode da je u večernjim satima moguće stvaranje poledice zbog vlažnih kolovoza i niske temperature.

Na državnim putevima drugog prioriteta raskvašenog snega ima mestimično na teritoriji Vranja, Kolubare, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Novog Pazara, Kruševca.

Na putevima trećeg prioriteta raskvašenog snega ima mestimično i u Mačvi i kod Užica.

Sitnih odrona ima u okolini Zaječara, a najviše na "Đerdapskoj magistrali".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Ne krećite na put bez zimske opreme

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2017

Preduzeće "Putevi Srbije" večeras je poručilo vozačima da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca za pogonske točkove, a ukoliko odluče da krenu, treba da voze oprezno i pažljivo...Na osnovu izveštaja štaba "Zimske službe", "Putevi Srbije" navode da je u večernjim satima moguće stvaranje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.