Putevi Srbije: Dva sata čekanje na prelazu Kotroman sa BiH i na Gostunu sa Crnom Gorom

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Dva sata čekanje na prelazu Kotroman sa BiH i na Gostunu sa Crnom Gorom

Putnička vozila se na ulazu i izlazu iz Bosne i Hercegovine, na prelazu Kotromаn zadržavaju dva sata, dok se toliko čeka i na prelazu Gostun, na ulazu u Crnu Goru, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako su naveli, sat i po vremena putnička vozila čekaju na izlazu iz Srbije u Mađarsku na prelazu Bački Vinogradi, a sat vremena na izlazu iz Srbije u Hrvatsku na prelazu Šid.

Na prelazu Sremskа Rаčа, nа izlаzu i ulаzu u Bosnu i Hercegovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << putnička vozila čekaju sat vremena, a na prelazu Preševo sa Makedonijom putnička vozila se na izlazu zadržavaju 45 minutа.

Na ulazu i izlazu iz Bugarske na prelazu Grаdinа putnička vozila čekaju 40 minutа.

Teretna motorna vozila zadržavaju se oko sat vremena na prelazu Horgoš sa Mađarskom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Čekanje na graničnim prelazima do dva sata

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018

Putnička vozila se na ulazu i izlazu iz Bosne i Hercegovine, na prelazu Kotromаn zadržavaju dva sata, dok se toliko čeka i na prelazu Gostun, na ulazu u Crnu Goru, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"...Kako su naveli, sat i po vremena putnička vozila čekaju na izlazu iz Srbije u Mađarsku...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.