Putari traže smenu, Mrkonjić ne da

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putari traže smenu, Mrkonjić ne da

Beograd -- Samostalni sindakat putara Srbije zatražio je od srpskog ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da podnese ostavku, a on im odgovorio da je ne da.

"Pozivamo ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da zbog ukupne situacije u delatnostima za koje je zadužen, imajući pri tome u vidu i aktuelnu korupcionašku aferu, odmah podnese ostavku", navodi se u saopštenju Republičkog odbora tog sindikata.

Dodaje se da je zahtev za ostavku Mrkonjića donet na sednici Republičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbora Samostalnog sindikata putara Srbije, koja je održana 13. decembra.

Ako se Mrkonjić bude oglušio o zahtev, putari su zatražili od srpskog premijera Ivice Dačića da ga smeni "zbog ukupnog stanja u delatnosti za koju je resorno zadužen".

U saopštenju se navodi da su zahtevi Sindikata putara dostavljeni ministru saobraćaja Milutinu Mrkonjiću, premijeru Ivici Dačiću i predsedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću.

"Ne dam ostavku"

Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je, međutim, da neće dati ostavku koju su mu zatražili nezadovoljni putari.

"Neka ona prvo da ostavku, pa onda neka proziva mene", poručio je on preko S medija portala predsednici Samostalnog sindikata putara Srbije Sonji Vukanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putari traže smenu Mrkonjića

Izvor: Blic, 17.Dec.2012

Samostalni sindakat putara Srbije zatražio je danas od srpskog ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da podnese ostavku. ..Pozivamo ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da zbog ukupne situacije u delatnostima za koje je zadužen, imajući pri tome u vidu i aktuelnu korupcionašku aferu odmah...

Nastavak na Blic...

Putari traže smenu Mrkonjića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2012

BEOGRAD -..Samostalni sindikat putara Srbije zatražio je danas od srpskog ministra saobraćaja Milutina Mtrkonjića da podnese ostavku..."Pozivamo ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da zbog ukupne situacije u delatnostima za koje je zadužen, imajući pri tome u vidu i aktuelnu korupcionašku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.