Put do vrha Kablara

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put do vrha Kablara

Pre nekoliko nedelja počela je kompletna rekonstrukcija dela puta od skretanja sa magistrale u Vrnčanima do vrha Kablara. Kada put bude izgrađen do neposredne blizine jednog od najlepših vidikovaca u Srbiji moći će da se stigne ne samo automobilom već i autobusom.
Za meštane sela na Kablaru ovaj put je itekako značajan. Gotovo pet godina Dragan Jovanović iz Vrnčana zajedno sa drugim meštanima borio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da se put ka Kablaru kompletno rekonstruiše.

Puno je kaže posla bilo da bi radovi konačno počeli. Proteklih godina bilo je i ovakvih akcija čišćenja i uređenja kako bi moglo da se prođe i to jednom kolovoznom trakom. Za meštane tri kablarska sela ovaj put mnogo znači.

Na kraju ovog puta dolazi se do neposredne blizine vrha Kablara jednog od najlepših vidikovaca u Srbiji. I to je jedan od razloga što je gradska uprava uložila sredstva za izgradnju ovog dela puta u dužini od 2, 5 kilometra.
Planirano je da radovi traju do kraja godine. Put će čitavom dužinom imati i zaštitnu ogradu, a njime će moći pored automobila, moći da prolaze i autobusi i kamioni.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.