Pustio je snimak seksa sa devojkom, a sada će ceo život ispaštati zbog toga

Izvor: B92, 20.Apr.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustio je snimak seksa sa devojkom, a sada će ceo život ispaštati zbog toga

Ako ste ikada pomislili da bi bilo zabavno da na društvenim mrežama objavite slike vašeg bivšeg partnera ili partnerke, ili čak seks-snimak, nikada na to više ni nećete posmiliti. Evo i zašto.

Naime, dvadesetdvogodišnji mladić iz Česterfilda u Mičigenu upravo je na taj način odlučio da se osveti devojci. Objavio je na Fejsbuku snimak seksualnog odnosa sa svojom dvadesettrogodšnjom devojkom, a sada joj, po nalogu sudije mora isplatiti 600.000 dolara odštete i u obavezi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da uništi snimak.

Ako snimak pak, pokuša ponovo da podeli s javnošću mogao bi da završi u zatvoru.

“Ovaj video bi mogao da je prati do kraja života”, zaključio je sudija, nakon što je devojka podigla tužbu protiv bivšeg dečka.

Par je bio u vezi tri i po godine, sve dok ona nije na njegovom računaru otkrila tajno snimljen video njihovog seksa. Htela je istog trena da ga obriše, ali joj je on fizički zabranio. Nakon raskida, samo dan nakon Božića mladić je odlučio da objavi snimak.

Advokat mlade devojke rekao je da će odštetu naplatiti na sve moguće načine, te sada mogu da traže isplatu od njihovog poreza i imovine, sve dok ne završi s isplatom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.