Puštena u saobraćaj leva strana Bulevara oslobođenja

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštena u saobraćaj leva strana Bulevara oslobođenja

Leva strana Bulevara oslobođenja puštena je danas u saobraćaj a istovremeno su počeli radovi na rekonstrukciji desne strane, koji bi trebalo da traju 55 dana, saopšteno je iz Sekretarijata za investicije grada Beograda.

 U sekretarijatu navode da su radovi na levoj strani završeni 15 dana pre roka, kao što je i najavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

U saopštenju se dodaje da je zbog rekonstrukcije Trga Slavija, prohodan koridor od Bulevara oslobođenja ka Nemanjinoj ulici, i obrnuto.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Leva strana Bulevara oslobođenja puštena u saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2017

Leva strana Bulevara oslobođenja puštena je danas u saobraćaj a istovremeno su počeli radovi na rekonstrukciji desne strane, koji bi trebalo da traju 55 dana, saopšteno je iz Sekretarijata za investicije grada Beograda...U sekretarijatu navode da su radovi na levoj strani završeni 15 dana pre roka,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.