Puskom-opljackao-prodavnicu-u-Bloku-45

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puskom-opljackao-prodavnicu-u-Bloku-45

Predrag Đ. (39) je uhapšen nakon što je opljačkao puškom prodavnicu u Bloku 45 i repetirao pušku na patrolu policije

Inspektori novobeogradske kriminalističke policije u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su Predraga Đ. (39) neposredno nakon oružane pljačke jedne prodavnice u Bloku 45.

Osumnjičeni je preteći puškom oteo novac. Prilikom bekstva pokušao je da pruži otpor policiji i repetirao je pušku na patrolu. Do sada je više >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << puta osuđivan za krađe, razbojništva i prevare na 15 godina zatvora.

Policijski inspektori sa Vračara u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvomuhapsili su Miloša A. (19) zbog sumnje da je u prethodnih mesec dana izvršio 11 razbojništava.

On je sa grlićem polomljene flaše ulazio u trgovinske radnje i kladionice u kojima su radile žene. Pretio je i otimao novac. Operativnim radom je identifikovan i uhapšen.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Puškom opljačkao prodavnicu u Bloku 45!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2014

Predrag Đ. (39) je uhapšen nakon što je opljačkao puškom prodavnicu u Bloku 45 i repetirao pušku na patrolu policije ..Inspektori novobeogradske kriminalističke policije u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su Predraga Đ. (39) neposredno nakon oružane pljačke jedne prodavnice...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.