Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusić: Najisplativija je izgradnja pelješkog mosta

DUBROVNIK - U Dubrovniku je danas boravila prva potpredsjednica Hrvatske vlade i ministar spoljnjih i evropskih poslova Vesna Pusić i tom prilikom održala konferenciju za novinare na kojoj se posebno osvrnula na teritorijano povezivanje hrvatskog juga, naglasivši kako je Evropska komisija naručila studiju isplativosti koja je pokazala, po prvim rezultatima, da je izgradnja mosta najisplativija varijanta kada je u pitanju teritorijalno povezivanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pusić: Najisplativija je izgradnja Pelješkog mosta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2013

Prva potpredsednica hrvatske vlade i ministarka spoljnih i evropskih poslova Vesna Pusić održala je u subotu u Dubrovniku konferenciju za novinare na kojoj se posebno osvrnula na teritorijano povezivanje hrvatskog juga, naglasivši kako je Evropska komisija naručila studiju isplativosti koja je pokazala,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.