Pukla vodovodna cev u Ustaničkoj

Izvor: B92, 27.Maj.2013, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla vodovodna cev u Ustaničkoj

Beograd -- U Ustaničkoj ulici je oko 05.30 časova pukla vodovodna cev, rečeno je u Kol centru Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Radovi na saniranju kvara trenutno su u toku i biće završeni do 14 sati , kažu u Kol centru Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

U Ustaničkoj ulici kod hotela "Srbija" u smeru ka Autokomandi pukla je vodovodna cev, izjavio je jutros Tanjugu glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

Dautović je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao da za sada nema zastoja u saobraćaju, ali da postoji mogućnost da se, kada na tom mestu počnu radovi, zaustavi saobraćaj.

U Ustaničkoj ulici kod hotela "Srbija" u pravcu prema centru Beograda postoji rupa, koja je pod vodom, potvrdio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Dejan Dmitrović. Dmitrović je rekao da se za sada saobraćaj obavlja bez gužvi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Ustaničkoj ulici pukla cev

Izvor: Mondo, 27.Maj.2013

U Ustaničkoj ulici jutros oko 05.30 časova pukla je vodovodna cev...Nadležna ekipa je sada na terenu i procenjuje situaciju, a u planu je rad tokom prepodneva radi otklanjanja kvara, istakli su u tom centru...U Ustaničkoj ulici kod hotela "Srbija" u smeru ka Autokomandi pukla je vodovodna cev, izjavio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.