Pukla vodovodna cev u Novom Sadu, stvorila se ogromna rupa i progutala automobil VIDEO

Izvor: B92, 06.Okt.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla vodovodna cev u Novom Sadu, stvorila se ogromna rupa i progutala automobil VIDEO

Usled pucanja vodovodne cevi u Ulici Stefana Mitrova Ljubiše u Novom Sadu, stvorila se rupa u koju je jedan automobil propao, javlja portal 021.rs.

Kako poručuju u novosadskom "Vodovodu i kanalizaciji", čiji radnici su na terenu, usled ispiranja tla i asfalta stvorila se rupa, a prilikom propadanja vozila nije niko povređen.

"Naši radnici su nakon uviđaja policije i inspekcije izvukli auto bez većih oštećenja", poručili su u "Vodovodu" na društvenim mrežama.

Zbog havarije su građani ovog dela Banatića ostali bez vode, a stabilizacija se očekuje do 15 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR U NOVOM SADU Pukla cev, pa rupa "progutala" automobil na parkingu (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Okt.2019

Nesvakidašnja situacija dogodila se danas u Novom Sadu, kada je automobil propao u rupu koja se stvorila zbog pucanja vodovodne cevi. Na sreću, niko nije povređen.

Nastavak na Blic...

Automobil propao u rupu posle pucanja vodovodne cevi VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2019

Usled pucanja vodovodne cevi u Ulici Stefana Mitrova Ljubiše u Novom Sadu, stvorila se rupa u koju je jedan automobil propao. Kako poručuju u novosadskom "Vodovodu i kanalizaciji", čiji radnici su na terenu, usled ispiranja tla i asfalta stvorila se rupa, a prilikom propadanja vozila nije niko povređen.   "Naši...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.