Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla tikva među povrtarima

BANJALUKA - Umjesto jedinstvenog stava na sastanku s resornim ministrom, a u vezi s podsticajima u poljoprivredi za narednu godinu, povrtari iz Republike Srpske juče su izašli razjedinjeni i bez predsjednika Udruženja Branka Mastala, koji je ranije napustio salu i najavio ostavku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Umesto dogovora s ministrom, među povrtarima "pukla tikva"

Izvor: B92, 24.Jan.2019

Banjaluka -- Povrtari iz Republike Srpske izašli su razjedinjeni i bez predsednika Udruženja Branka Mastala sa sastanka sa resornim ministrom...Umesto jedinstvenog stava na sastanku s resornim ministrom, a u vezi s podsticajima u poljoprivredi za narednu godinu, među povrtarima je "pukla tikva", a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.