Pucnjava za vreme snimanja spota Dženifer Lopez

Izvor: Blic, 06.Maj.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava za vreme snimanja spota Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je bila na snimanju svog novog spota sa reperom Pitbulom za pesmu "Live It Up" u Fort Lauderdejlu, kada je u blizini opaljeno nekoliko hitaca, a pevačicu je njeno obezbeđenje brzo prevezlo na sigurno. Dženifer Lopez

U trenutku pucnjave 43-godišnja pevačica je davala intervju na setu, a ubrzo je na mesto događaja stigla i policija koja je nakon istrage uhapsila nekoliko ljudi.

Rob Marsiano s "Entertejnment Tunajta", koji je radio intervju sa Lopezovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Tviteru je napisao:

- "UDARNA VEST: Pucnjava za vreme mog intervjua sa Dženifer Lopez na plaži u Fort Lauderdejlu. Ne šalim se. Obezbeđenje ju je odvezlo. Čujem i vidim i hitnu pomoć, policija je potvrdila da je u pitanju pucnjava. Niko nije pogođen".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava za vrijeme snimanja spota Dženifer Lopez

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Maj.2013

Dženifer Lopez je bila na snimanju svog novog spota sa reperom Pitbulom za pjesmu "Live It Up" u Fort Lauderdejlu, kada je u blizini opaljeno nekoliko hitaca, a pjevačicu je njeno obezbjeđenje brzo prevezlo na sigurno. U trenutku pucnjave 43-godišnja pjevačica je davala intervju na setu, a ubrzo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.