Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 09:35

Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Učenik G.M. rano jutros upucao nastavnika engleskog osnovne škole u Lukavcu. On se nalazi u teškom stanju.

Takođe, povređeni, čiji su inicijali O.N, trenutno je u operacionoj sali gde se lekari bore za njegov život.

Kako saznaje Klix.ba, reč je o učeniku G. M. (2008.) koji je zbog lošeg vladanja izmešten iz jedne u drugu osnovnu školu. Učenik je jutros došao u školu naoružan i tražio N.O. u kojeg je pucao u predelu glave.

Ranio ga je u vrat. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Povređeni O.N. je prebačen u Klinički centar u Tuzlu.

Učenik je stavljen pod kontrolu policije, a policija trenutno vrši uviđaj na terenu. Klix.ba piše da je učenik pucnjavu počinio iz osvete jer je izbačen iz škole, a svoje pretnje je i ranije najavljivao.

"U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava, među povređenima nema dece", potvrdio je načelnik Lukavca Edin Delić. "Molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloletno dete i odmah je uhapšen. Težak dan", saopštio je Delić.

Policija se još nije zvanično oglasila.

Mediji navode da je učenik ispalio više hitaca i da samo pukom srećom niko drugi nije povređen. Takođe, mediji u BiH navode i da je upucan Nedim Osmanović, koji je bratanac potpredsednika SDA-a Fadila Osmanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Učenik iz pištolja upucao zaposlenika škole u Lukavcu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2023

LUKAVAC- U Osnovnoj školi u Lukavcu rano jutros je učenik upucao zaposlenika ove škole koji se nalazi u teškom stanju, saznaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.