Pucnjava u sinagogi kod San Dijega, ima mrtvih

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u sinagogi kod San Dijega, ima mrtvih

U sinagogi u gradu Pauvej, nedaleko od San Dijega u Kaliforniji, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ubijena, a nekoliko je povređeno.

Kako je saopšteno iz šerifove kancelarije u San Dijegu, policija je na terenu, a jedna osoba koju se dovodi u vezu sa pucnjavom privedena je na ispitivanje, javio je AP.

CNN javlja da je portparol lokalne bolnice rekao da su u tu ustanovu primljene četiri osobe zbog povreda glave, ali da nije poznato koliko su njihove povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opasne.

Jedna osoba je preminula, javlja ABC, koji piše i kako je tu informaciju za MSNBC potvrdio gradonačelnik grada Pauvej u kom je došlo do pucnjave.

Policija je raspoređena u blizinu svih ostalih sinagoga i drugih verskih objekata u gradu. Policija je potvrdila da je bio samo jedan napadač, javlja CBS.

Iz šerifove kancelarije su obavestili lokalne stanovnike da se udalje od područja oko sinagoge jer će se sledećih nekoliko sati sprovoditi istraga u tom području.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u kalifornijskoj sinagogi, jedna osoba ubijena

Izvor: RTS, 27.Apr.2019

Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene u pucnjavi u sinagogi kod San Dijega, saopštile su lokalne vlasti. Uhapšen osumnjičeni devetnaestogodišnjak. . Policija je privela devetnaestogodišnjeg mladića, koji je osumnjičen...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.