Pucnjava u sarajevskom tramvaju

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 18.Jan.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u sarajevskom tramvaju

Šezdesetogodišnji Ferid Bulja teško je povrijeđen u pucnjavi, koja se sinoć dogodila u tramvaju u Sarajevu. Povrijeđeni je dovezen u Bolnicu Koševo sinoć u 22.45 časova, gdje mu je konstatovana prostrijelna rana na lijevoj natkoljenici. Ljekari su izvadili metak iz noge, te je pacijent smješten na Kliniku za ortopediju. Napadač je uspio pobjeći, a policija još radi na njegovoj identifikaciji i traga za njim. Motivi napada još su nepoznati.

Pucnjava se desila sinoć u 22:30 >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << časova u tramvaju koji se nalazio kod sarajevskog Zemaljskog muzeja.

U Sarajevu su 29. decembra u tramvaju u blizini naselja Pofalići oštrim predmetom lakše povrijeđeni Adel Višnjić (20) i Edin Hodžić (31), koji su nakon toga prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Samo dan kasnije, 30. decembra, povrijeđen je vozač tramvaja Adnan Huseinović (32) kada je napadnut na stajalištu kod Željezničke stanice. Napadač, naoružan nožem, bio je u pratnji još jednog neidentifikovanog lica.
 
Izvor Srna

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.