Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u klubu "Stefan Braun"

Mladić starosti oko 25 godina ranjen je jutros iz vatrenog oružja u Nemanjinoj ulici u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Mladić je u pucnjavi ispred noćnog kluba "Stefan Braun" zadobio prostrelnu ranu ispod desne ključne kosti, preneo je RTS.

"On je zadobio prostrelnu ranu ispod desne ključne kosti, a prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je dodala i da su dve osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lakše povređene u udesu koji se dogodio sinoć oko 22 časa na Pančevačkom mostu.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisla 124 puta, od toga 12 puta na javnim mestima.

Hitnoj pomoći najčešće su se obraćali srčani bolesnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.