Pucnjava u centru Beograda: Ranjen telohranitelj, sumnja se da je advokat bio meta VIDEO

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 11:43

Pucnjava u centru Beograda: Ranjen telohranitelj, sumnja se da je advokat bio meta VIDEO

U Resavskoj ulici oko 10 sati upucan je Stefan Š., telohranitelj advokata Marka Vujoševića.

On je ranjen u nogu i kolima Hitne pomoći prevezen u Institut za ortopediju na Dedinju.

Mediji prenose da je pet hitaca ispaljeno ispred kancelarije advokata Marka Vujoševića, za koga se sumnja da je bio meta napada.

Vujošević je izjavio da je sa Stefanom stajao u prizemlju zgrade ispred lifta kada im je prišao maskirani muškarac i počeo da puca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Očevici su videli napadača u tamnoj jakni kako beži uz Resavsku ulicu. Neki od njih su dodali da je prvo ispaljeno pet hitaca, a posle kraće pauze još tri.

Policija trenutno obavlja uviđaj. Mediji prenose da su oni uzeli snimke sa nadzornih kamera, a da je jedna od njih snimila napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u centru Beograda, ranjen mladić

Izvor: RTS, 21.Jan.2021

Mlađi muškarac ranjen je u nogu u Resavskoj ulici, preko puta broja 34. . Hitna pomoć je ranjenog mladića prevezla na Institut na Banjici.  ..Beogradski mediji navode da je ranjeni mladić telohranitelj poznatog advokata..U toku je uviđaj..Saobraćaj  je neposredno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.