Pucnjava u blizini osnovne škole u Novom Sadu, ima ranjenih! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u blizini osnovne škole u Novom Sadu, ima ranjenih! (VIDEO)

Jedna osoba ranjena je danas oko 12:30 u pucnjavi pored novosadske Osnovne škole ’’Đura Daničić’’ u Ulici Dušana Vasiljeva dok su deca izlazila sa nastave nakon završene prve smene.

Policija je zatvorila ceo kvart i istraga je u toku.

Prema rečima očevidaca, ispred škole je odjeknulo nekoliko pucnjeva.

Prema još nepotvrđenim informacijama na beli džip pucano je iz crnog automobila, koji je nakon pucnjave nestao, a džip se u pokušaju bekstva zakucao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u zid.

Povređen je muškarac koji ima prostrelne rane na ruci.



- Lice je zadobilo dve prostrelne rane ruke iz vatrenog oružja - kažu u policiji.

U Hitnoj pomoći kažu da je ta služba dobila poziv i da je ekipa izašla na teren, ali da povređeni već bio prevezen privatnim automobilom u Urgentni centar KC Vojvodine.

U KC Vojvodine rečeno je Tanjugu da je jedno lice primljeno u Urgentni centar, da je u toku dijagnostika, a da sve ukazuje da povrede nisu opasne po život.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Zaseda u blizini škole, jedna osoba ranjena FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2017

Jedna osoba ranjena je u Novom Sadu u pucnjavi kod Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva...Kako nezvanično saznaje B92, ranjen je Niko Uskoković, koji je od ranije poznat policiji i koji ima veliki policijski dosije. Ranjeni Uskoković važi za "bliskog saradnika izvesnog Goranca"...U...

Nastavak na B92...

Pucnjava kod osnovne škole u Novom Sadu, ima povređenih

Izvor: BKTV News, 24.Jan.2017

U pucnjavi koja se danas dogodila kod osnovne škole u Novom Sadu, najmanje jedan osoba je ranjena...Pucnjava se dogodila oko 12.30 u pucnjavi pored Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva, dok su deca izlazila sa nastave nakon završene prve smene...Policija je zatvorila ceo kvart...

Nastavak na BKTV News...

PUCNJAVA KOD OSNOVNE ŠKOLE U NOVOM SADU: Ranjena jedna osoba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017

Policija hitno reagovala..Jedna osoba ranjena je danas oko 12:30 u pucnjavi pored novosadske Osnovne škole ’’Đura Daničić’’ u Ulici Dušana Vasiljeva dok su deca izlazila sa nastave nakon završene prve smene...Policija je zatvorila ceo kvart i istraga je u toku. Prema rečima očevidaca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.