Pucnjava u Sarajevu: Ima povređenih

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 14:27

Pucnjava u Sarajevu: Ima povređenih

Jedna osoba povređena je tokom protekle noći u pucnjavi na području sarajevske opštine Stari Grad, potvrdio je Srni dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

"Rano jutros u 1.20 časova lice čiji su inicijali N.R. na području opštine Stari Grad povređeno je iz vatrenog oružja i prevezeno na Univerzitetski klinički centar u Sarajevu gde su mu konstatovane lakše telesne povrede", rekao je dežurni operativni.

Kako je rekao, te povrede nanelo mu je drugo lice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upotrebom vatrenog oružja. On je naveo da su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo po ovlašćenju dežurnog kantonalnog tužioca izvršili uvidjaj i nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti u vezi sa ovim dogadjajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.