Pucnjava u Novom Pazaru: Više hitaca ispaljeno na kuću sudije

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jan.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Novom Pazaru: Više hitaca ispaljeno na kuću sudije

Večeras oko 19 časova, za sada nepoznata lica pucala su na porodičnu kuću bivše sudije Z.K. iz Novog Pazara. Kako saznaje portal Indeksonline.rs od izvora iz novopazarske policije, na porodičnu kuću je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružija. Cio slučaj prijavljen je novopazarskoj policiji koja vrši uviđaj. Opširnije uskoro. (indeskonline.rs)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Pucano na kuću bivšeg sudije

Izvor: Večernje novosti, 06.Jan.2019

Večeras oko 19 časova za sada nepoznata lica pucala su na porodičnu kuću sudije Z. K. iz Novog Pazara Večeras oko 19 časova za sada nepoznata lica pucala su na porodičnu kuću bivšeg sudije Z. K. iz Novog Pazara.Pročitajte još: Povratnički bračni par: Albanci nas dočekali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.