Pucnjava u Nikšiću: Ubijen muškarac; uhapšene dve osobe

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 08:46

Pucnjava u Nikšiću: Ubijen muškarac; uhapšene dve osobe

U pucnjavi koja se dogodila rano jutros oko 3.40 sati u Nikšiću ubijen je R.P. (31) iz Nikšića, saopšteno je CdM-u iz policije.

Radiotelevizija Nikšić navodi da je Nikšićanin ubijen iz vatrenog oružja i da je transportovan u bolnicu.

Uviđaj je obavila viša državna tužiteljka iz Podgorice.

Preduzimaju se aktivnosti u cilju identifikacije lica i utvrdjivanja okolnosti navedenog krivičnog dela, rekli su iz policije.

Iz policije navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su uhapešne dve osobe.

Slobode je lišen R.R. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, dok je V.R. (31) iz Nikšića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca, saopštilo je MInistarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U NIKŠIĆU SVE VRVI OD POLICIJE! Mladić ubijen tokom noći u pucnjavi, policija traga za egzekutorom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023

Pucnjava se dogodila rano jutros, a nastradao je muškarac star 31 godinu...U pucnjavi koja se dogodila rano jutros oko 3.40 sati u Nikšiću ubijen je muškarac (31) iz Nikšića, saopšteno je CdM-u iz policije...Radiotelevizija Nikšić navodi da je Nikšićanin ubijen iz vatrenog oružja i da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.