Pucnjava u Budvi, ranjen muškarac

Izvor: B92, 04.Nov.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Budvi, ranjen muškarac

Budvanin Boško Gardašević (58) ranjen je sinoć na zaobilaznici u Budvi, dok je išao prema zgradi u kojoj živi. Nepoznati napadač u njega je ispalio dva metka.

Nepoznati napadač je ispalio nekoliko hitaca od kojih su dva pogodila ovog Budvanina- jedan u donji deo leđa, drugi u natkolenicu.

”Vijestima” je iz policije rečeno da je Gardašević neposredno prije ranjavanja, izašao iz svog kafića “Royal” i krenuo ka stanu udaljenom svega stotinak metara. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U Ulici žrtava fašizma, muškarac je protrčao pored njega i iz pištolja ispalio hice.

Vrlo brzo stigla je ekipa Hitne pomoći koju su pozvali prolaznici. Prevezen je u kotorsku Opštu bolnicu, gde je i operisan. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, van je životne opasnosti.

Budvanska policija blokirala je kompletan grad nekoliko minuta nakon pucnjave i bezuspešno tragala za napadačima.

Sa obližnjih objekata uzeti su snimci nadzornih kamera.

Ranjeni Gardašević više od deceniju bio je zakupac istočnog dela plaže Kamenovo.

Prošle godine je na tenderu izgubio zakup, zbog čega se više puta obraćao javnosti, ističući da su njegova prava ugrožena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u Budvi, ranjen muškarac

Izvor: Studio B, 04.Nov.2014

Budvanin Boško Gardašević (58) ranjen je sinoć na zaobilaznici u Budvi, dok je išao prema zgradi u kojoj živi. Nepoznati napadač u njega je ispalio dva metka...Nepoznati napadač je ispalio nekoliko hitaca od kojih su dva pogodila ovog Budvanina- jedan u donji deo leđa, drugi u natkolenicu..."Vijestima"...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.