Pucnjava u BiH: Uhapšeni muškarac i žena

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 21:15

Pucnjava u BiH: Uhapšeni muškarac i žena

Mostarska policija uhapsila je muškarca i ženu iz Sarajeva koji su pucali iz vatrenog oružja iz vozila u pokretu u mostarskom naselju Mahala.

Kako nam je rekao portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić, pucnjavu su prijavili građani oko 16.30 časova i odmah je intervenisala policija.

"Policijski službenici su odmah intervenisali i oko 17 sati slobode lišili dvije osobe. Reč je o muškarcu i ženi iz Sarajeva koji su pucali iz pištolja iz luksuznog putničkog vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oni su privedeni u Policijsku upravu Motar i na njima je kriminalističko istraživanje. “, rekao je Marić za Klik.ba.

Prema prvim informacijama, uhapšeni Sarajlije su u tridesetim godinama, a razlog pucnjave za sada nije poznat.

Više informacija o slučaju koji je uznemirio građane Mostara bit će poznato nakon što se provedu sve zakonom predviđene radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeni muškarac i žena, pucali iz vozila u pokretu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2023

MOSTAR - Muškarac i žena iz Sarajeva uhapšeni su danas u Mostaru zbog pucnjave iz vatrenog oružja - gasnog pištolja, potvrdio je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.