Pucnjava u Beogradu, muškarac povređen

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Beogradu, muškarac povređen

Muškarac S.B. (40) ranjen je iz vatrenog oružja večeras oko 21 sat u Ulici Slavoljuba Vuksanovića, u beogradskom naselju Miljakovac 2.

Čoveka su na trotoaru u lokvi krvi pronašli prolaznici koji su ga sa prostrelnom ranom na desnom ramenu privatnim kolima prevezli u Urgentni centar gde je operisan.

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava na Miljakovcu, 1 ranjen

Izvor: B92, 25.Nov.2013

Beograd -- U Ulici Slavoljuba Vuksanovića, u beogradskom naselju Miljakovac, večeras oko 21 sat u pucnjavi je ranjen muškarac...Kako piše Blic, on je prevezen u Urgentni centar...Kako saznajemo, policija je razvukla trake i blokirala prilaze toj ulici...Kako piše Blic, čovek je pronađen na trotoaru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.