Pucnjava u Atlanti: Ima mrtvih; policija traga za počiniocem VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 20:25

Pucnjava u Atlanti: Ima mrtvih; policija traga za počiniocem VIDEO

Jedna osoba je mrtva, a četiri su prebačene u bolnicu, saopštila je u sredu policijska uprava Atlante, dok vlasti nastavljaju potragu za naoružanim čovekom.

On je upucao više ljudi u Bolnici u Midtaunu u Atlanti.

Više žrtava je na operaciji u Memorijalnoj bolnici Grejdi u centru grada - jedinom traumatološkom centru prvog nivoa u Atlanti.

Policija je naredila "budu na oprezu" zbog osumnjičenog, rekavši CNN-u da im je osumnjičeni poznat i da je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slobodi.

Policijska uprava Atlante objavila je slike na kojima se vidi da je osumnjičeni nosio kapuljaču, rekavši da se na osnovu preliminarne istrage veruje da je on počinilac.

"Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o tome gde se ova osoba nalazi da pozovu hitnu", saopštila je policija. "Veruje se da je osumnjičeni naoružan i opasan i ne treba mu se približavati".

Do pucnjave je došlo nakon što se jedan muškarac razbesneo tokom odlaska u medicinsku ustanovu, saopštila je policija. Izvor je rekao za CNN da je muškarac u sredu sa majkom posetio medicinsku ustanovu.

Njegova majka trenutno pomaže policiji u istrazi, navodi izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava u Atlanti: Jedna osoba ubijena, četiri povrijeđene

Izvor: VOA, 03.Maj.2023

Jedan osoba je ubijena, a četiri su povrijeđene u pucnjavi u centru Atlante, saopšteno je iz policije. Za napadačem se još traga. Pucnjava se dogodila u jednoj zdravstvenoj ustanovi, u komercijalnoj četvrti Atlante. Policija je osumnjičenog napadača identifikovala kao 24-godišnjeg Diona Patersona,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.