Pucnjava na velikoj uličnoj zabavi: Ima mrtvih i ranjenih

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 17:12

Pucnjava na velikoj uličnoj zabavi: Ima mrtvih i ranjenih

Najmanje dve osobe su danas stradale, a desetine su ranjene tokom pucnjave na velikoj uličnoj zabavi u Mičigenu.

Žrtve su 51-godišnja žena i 19-godišnji muškarac, prenosi Asošijeted pres.

Agencija dodaje da se pucnjava dogodila u subotu oko ponoći po lokalnom vremenu u Seginou, 164 kilometra severozapadno od Detroita.

Prema preliminarnim informacijama, na zabavi je bilo oko 200 ljudi, a istražitelji su utvrdili da je pucano iz pet različitih oružja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pred samu pucnjavu, policija je bila počela da rasteruje okupljene.

Tri osobe su povređene kada su u njih udarili automobili u panici kad su ljudi počeli da beže od pucnjave. Nije bilo hapšenja, navodi AP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanzas: Troje mrtvih, petoro ranjenih u dve pucnjave

Izvor: B92, 25.Jun.2023

Najmanje tri osobe su ubijene, a još pet je ranjeno u dve pucnjave u istoj oblasti u gradu Kanzasu, saopštila je danas policija američke savezne države Misuri...Policija je dobila poziv u 4.30 po lokalnom vremenu da je došlo do pucnjave, a po dolasku je na parkingu zatekla troje ubijenih - dva muškarca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.