Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na ulici u Hjustonu, ranjeno sedmoro ljudi

HJUSTON - Najmanje sedam osoba ranjeno je u pucnjavi koja se upravo dogodila na ulicama američkog grada Hjustona, javlja "ABC njuz".

Prema podacima američkih medija koji iz helikoptera prate scene na ulicama, napadač puca iz vozila u pokretu. Prema prvim informacijama, u pitanju je Afroamerikanac naoružan revolverom. Pojavila je informacija da je napadač likvidiran, ali to za sada nije potvrđeno.

#Update: 7 people are reported injured in active shooter situation >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << on Weslayan near Bissonnethttps://t.co/sUHrHtdKiU pic.twitter.com/3ee3RRKjZX

Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta gde pružaju pomoć ranjenim prolaznicima koji leže na ulici. Saobraćaj je blokiran, navodi "ABC".

#TrafficUpdate: Weslayan near Bissonett street closure due to active shooter situation pic.twitter.com/6kG02d9Sn0

Kako navodi "Ej-bi-si 13", hjustonska policija je poslala odred za demontiranje bombi nakon što je sumnjivo vozilo pronađeno blizu mjesta pucnjave. Policija je upozorila građane da izbjegnu to područje u kojem je zaustavljen saobraćaj.

Izvještač američke televizije je iz vazduha vidio tijela kako leže na zemlji, a navodi se da se već neko vrijeme ne čuju pucnji, pa se zato pretpostavlja da je napadač savladan.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZBUNA U HJUSTONU: Napadač trči ulicom i puca na ljude, sedmoro ranjeno

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2016

Najmanje sedam osoba ranjeno je u pucnjavi koja se upravo dogodila na ulicama američkog grada Hjustona Najmanje sedam osoba ranjeno je u pucnjavi koja se upravo dogodila na ulicama američkog grada Hjustona, javlja "ABC njuz".Prema podacima američkih medija koji iz helikoptera...

Nastavak na Večernje novosti...

UZBUNA U HJUSTONU Napadač trčao ulicom i pucao na ljude, ranio devet osoba pre nego što ga je policija ubila!

Izvor: Blic, 26.Sep.2016

Najmanje šest osoba ranjeno je u pucnjavi koja se dogodila na ulicama američkog grada Hjustona, javlja "ABC njuz"...#Update: 7 people are reported injured in active shooter situation on Weslayan near Bissonnethttps://t.co/sUHrHtdKiU pic.twitter.com/3ee3RRKjZX..- Jedan od povređenih je u kritičnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.