Pucnjava na rođendanu u Teksasu, četvoro mrtvih

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na rođendanu u Teksasu, četvoro mrtvih

Na proslavi dečijeg rođendana u gradu Taftu, u Teksasu, došlo je do pucnjave u kojoj je četiri muškarca poginulo, a jedan povređen, javlja AP.

Odeljenje za javnu bezbednost Teksasa saopštilo je da se pucnjava dogodila u subotu posle 17.00 časova u Taftu, na proslavi prvog dečijeg rođendana.

Lokalni policijski narednik Netjan Brendli kaže da je pucnjavi prethodila svađa koja je izbila između dve porodice koje su prisustvovale proslavi.

Brendli je dodao da je povređeni muškarac prebačen u bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje i nije poznato.

Osumnjičeni su i dalje na slobodi, a drugi detalji nisu objavljeni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava na dečijem rođendanu u Teksasu, četvoro mrtvih

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018

Na proslavi dečijeg rođendana u gradu Taftu, u Teksasu, dogodila se pucnjava u kojoj je četiri muškarca poginulo, a jedan ranjen, javlja AP.....Izvor: Youtube/KRIS 6 News..Odeljenje za javnu bezbednost Teksasa saopštilo je da se pucnjava dogodila u subotu posle 17.00 časova u Taftu, na proslavi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.