Pucnjava na pijaci, ima mrtvih; Uhapšen napadač VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 10:22

Pucnjava na pijaci, ima mrtvih; Uhapšen napadač VIDEO

Naoružani napadač ubio je četiri osobe na pijaci u Gruziji, nakon čega je osumnjičeni priveden, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje.

Do napada je došlo u Rostavi u blizini Tbilisija, javljaju mediji.

"Utvrđeno je da je G. O. (36) ispalio više hitaca na teritoriji pijace. U pucnjavi su poginule četiri osobe, među kojima i stric optuženog, koji je radio na pijaci. Jedna osoba, rođak optuženog, ranjena je", naveli su iz ministarstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji su navodno snimljeni na licu mesta.

Do pucnjave je došlo na takozvanoj istanbulskoj pijaci. Nakon što su dobili dojavu o pucnjavi, na lice mesta brzo su stigli pripadnici policije. Muškarac koji je otvorio vatru priveden je na licu mesta. Ranjeni su prevezeni u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.