Pucnjava kod Prištine  dvoje ranjenih; uhapšen osumnjičeni

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 21:39

Pucnjava kod Prištine " dvoje ranjenih; uhapšen osumnjičeni

Kosovska policija je saopštila da je uhapšen osumnjičeni za ranjavanje dve osobe u Prištini, prenosi Reporteri.

Policija je osumnjičenom oduzela vatreno oružje.

Navodi se da je policija nakon ranjavanja dve osobe danas oko 15.20 u Prištini brzo reagovala i obavila uviđaj, a da je deo policijske akcije bio je i prepad na dve lokacije, koji je rezultirao oduzimanjem vatrenog oružja od osumnjičenog.

Povređeni su nakon ranjavanja upućeni u UKCK radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pružanja neophodne medicinske pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kod Prištine ranjene dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2021

Dve osobe ranjene su vatrenim oružjem u prištinskom selu Bardoš i transportovane u Univerzitetski klinički centar Kosova (UKCK), objavio je portal Kossev, navodeći izjavu portparola policije za region Prištine Agrona Borovcija tleviziji klanskosova...Informaciju da su dve osobe zadobile prostrelne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.