Pucnjava kod Kraljeva, pregovori s napadačem

Izvor: RTS, 10.Nov.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Kraljeva, pregovori s napadačem

Dostavljač hrane ranjen u pucnjavi u selu Metikoš kod Kraljeva. Policija pregovara sa napadačem koji se zaključao u kuću.

U selu Metikoš kod Kraljeva oko 13 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen dostavljač hrane, potvrđeno je RTS-u u kraljevačkoj policiji.

Sedamdesetogodišnji napadač Dragomir M. se zabarikadirao u svojoj kući pod pretnjom da će pucati na svakog ko mu priđe.

Iz kuće se začuo pucanj, ali policija ne zna da li je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povređen jer nemaju informacije da li je još neko u kući sa napadačem. Dragomir živi sam.

N. Đ, dostavljač hrane iz kraljevačkog restorana "Lepi Boro", zbrinut je u Zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu, gde je dopremljen u teškom stanju. U toku je dijagnostika, potvrdio za RTS doktor Zvonko Veselinović.

Vlasnik restorana "Lepi Boro" Borivoje Šakotić preneo je novinarima da mu je njegov radnik N. Đ. rekao da je u kući video nepomično telo pre nego što je Dragomir M. zapucao na njega.

Međutim, kraljevačka policija ne može da potvrdi tu informaciju. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Drama kod Kraljeva: Pregovori s napadačem

Izvor: Mondo, 10.Nov.2013

Dostavljač hrane ranjen u pucnjavi u selu Metikoš kod Kraljeva. Napadač se zaključao u kuću. Možda je počinio i..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.