Pucnjava i samoubistvo na aerodromu u Hjustonu

Izvor: Blic, 03.Maj.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava i samoubistvo na aerodromu u Hjustonu

Nepoznati muškarac ušetao je danas na Međunarodni aerodrom Buš u Hjustonu izvadio pušku AR-15 i počeo da puca, a zatim izvršio samoubistvo drugim pištoljem.

- Muškarac je ušao u deo gde se prodaju karte na Terminalu B i pucao iz puške najmanje dva puta u vazduh dok se približavao bezbednosnom punktu - rekao je portparol Hjustonske policije listu "Dejli njuz."

Reagovao je jedan policijski oficir pucajući, ali je promašio. Tada je naoružani muškarac, čije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime još nije saopšteno, izvadio drugi pištolj i izvršio samoubistvo.

Svi terminali su na aerodromu odmah zatvoreni.

Incident se dogodio uoči sutrašnjeg godišnjeg sastanka Nacionalnog udruženje zagovornika ličnog naoružanja u Hjustonu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika na aerodromu u Hjustonu: Muškarac izvadio pušku i počeo da puca, pa se ubio

Izvor: Blic, 03.Maj.2013

Nepoznati muškarac ušetao je juče na Međunarodni aerodrom Buš u Hjustonu izvadio pušku AR-15 i počeo da puca, a zatim izvršio samoubistvo drugim pištoljem. Policijski uviđaj na aerodromu Buš u Hjustonu..- Muškarac je ušao u deo gde se prodaju karte na Terminalu B i pucao iz puške najmanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.