Pučisti napravili dve greške - Erdogan i mediji

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pučisti napravili dve greške - Erdogan i mediji"

London -- Pučisti u Turskoj napravili su dve krupne greške, nisu ubili predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i nisu blokirali medije, rekao je britanski novinar Tim Maršal.

Povodom nedavnog neuspelog puča u Turskoj, Maršal je za BBC rekao da je pokušaj vojnog udara "bio širok, ali ne i dovoljno temeljno pripremljen".

"Napravili su dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krupne greške. Nisu ubili predsednika Erdogana. To je prva stvar koju je trebalo uraditi. Ja to, naravno, ne opravdavam, ali prvo pravilo državnog udara je da se ubije ili zarobi lider zemlje i da se blokiraju mediji", rekao je Maršal, inače, bivši urednik za spoljnu politiku Skaj TV mreže.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOBNA GREŠKA PUČISTA U TURSKOJ: Prvo je trebalo da ubiju Erdogana!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Povodom nedavnog neuspelog puča u Turskoj, Maršal je za BBC rekao da je pokušaj vojnog udara "bio širok, ali ne i dovoljno temeljno pripremljen".."Napravili su dve krupne greške Nisu ubili predsednika Erdogana To je prva stvar koju je trebalo uraditi Ja to, naravno, ne opravdavam, ali prvo pravilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.