Pucao sebi u glavu: Samoubistvo na Paliluli!

Izvor: Kurir, 21.Mar.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao sebi u glavu: Samoubistvo na Paliluli!

Nezvanično saznajemo da je preminuli muškarac radio u MUP, kao i njegov otac

BEOGRAD - Tužno.

Muškarac, starosti oko 40 godina izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu iz pištolja u stanu u Ulici Jure Keroševića na Paliluli. Nezvanično saznajemo da je radio u MUP, kao i njegov otac, a motiv samoubistva zasad nije poznat.

Prema rečima komšija, muškarca je u večernjim satima na krevetu zatekla njegova majka, koja je odmah pozvala Hitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomoć.

Nažalost, teško povređeni čovek, koji je zadobio ustrelnu radnu, izdahnuo je na putu do Urgentnog centra. Kako saznajemo, pored njega je nađen pištolj iz kog je pucao, kao i čaura.

- Čuo se prasak poput petarde, a kasnije i galama iz stana u prizemlju. Nismo ni slutili da će komšija učiniti tako nešto, jer uvek je bio ljubazan i nasmejan.

Koliko znamo, njegovi roditelji danas nisu bili u stanu s njim, jer rade novu kuću u Borči - ispričale su sinoć komšije nastradalog.

A. S. B.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pucao sebi u glavu: Tragično samoubistvo na Paliluli

Izvor: Press, 21.Mar.2014

Muškarac, starosti oko 40 godina izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu iz pištolja u stanu u Ulici Jure Keroševića na Paliluli. Nezvanično saznajemo da je radio u MUP, kao i njegov otac, a motiv samoubistva zasad nije poznat.. Prema rečima komšija, muškarca je u večernjim satima na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.