Pucano na vojnike Crne Gore

Izvor: B92, 11.Maj.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na vojnike Crne Gore

Dva neidentifikovana muškarca pucala su u pravcu pripadnika Vojske Crne Gore (VCG) na vojnom strelištu u podgoričkoj četvrti Zlatica. Povređenih nije bilo.

Motiv napada još nije poznat, piše danas podgorički dnevnik "Dan".

Napad se desio pre tri dana i nadležni organi ispituju da li je motiv krađa oružja i municije koji se skladište za potrebe vojske u objektima pored strelišta, koji su nekoliko godina napušteni i obezbeđuju ih pripadnici VCG.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"O incidentu na vojnom strelištu obavešteno je osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, a uviđaj je obavila dežurni tužilac Romina Vlahović. Nakon sprovedenih uviđajnih radnji donećemo odluku da li će predmet biti dodeljen Višem tužilaštvu", potvrđeno je "Danu" iz kabineta Vrhovnog drzavnog tužioca.

Iz crnogorskog Ministrastva unutrašnjih poslova (MUP) su precizirali da je 8. maja, oko 20.30 sati, vojnik koji je bio u smeni kao stražar video dvojicu muškaraca kako se približavaju vojnim objektima.

Na poziv vojnika da stanu, jer je prilaz tom mestu zabranjen, dvojica muškaraca su, kako se navodi, zapucala i potom pobegla.

Prema proceni vojnika, napadači su stari oko 30 godina. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na crnogorske vojnike

Izvor: Cafe.ba, 11.Maj.2015

Dva neidentifikovana muškarca pucala su u pravcu pripadnika Vojske Crne Gore /VCG/ na vojnom strelištu na Zlatici, a motiv napada još nije poznat...U pucnjavi nije bilo povrijeđenih, a nadležni ispituju da li je motiv krađa oružja i municije koji se skladište za potrebe vojske u objektu pored...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.