Ptuj: Muškarac upucao troje

Izvor: B92, 30.Jun.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ptuj: Muškarac upucao troje

Ptuj -- Mariborska policija je u blizini Ptuja uhapsila 67-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je pokušao da ubije pastorka i njegovu partnerku, koja je kritičnom.

U incidentu je povređen i jedan komšija koji je sa dvoje ljudi, koji su bili meta uhapšenog, sedeo u bašti.

Agencija STA je javila da se 48-godišnja žena nalazi u kritičnom stanju nakon što joj je pucano u vrat, dok je 47-godišnji muškarac pogođen u lakat.

Osumnjičenog su na licu mesta razoružale komšije, a on će, kako je saopštila policija, odgovarati za pokušaj tri ubistva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucao u pastorka (47) i njegovu partnerku (48), ranio i komšiju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2013

PTUJ - Mariborska policija je u blizini Ptuja uhapsila 67-ogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je iz vatrenog oružja pokušao da ubije pastorka i njegovu partnerku, koja je u kritičnom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.