Ptice i napadi: Australijski biciklista poginuo bežeći od svrake

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ptice i napadi: Australijski biciklista poginuo bežeći od svrake

Getty ImagesSvrake često napadaju bicikliste i prolaznike u Australiji Biciklista u Australiji poginuo kada je, bežeći od svrake, udario u zaštitnu ogradu pored puta južno od Sidneja. Uprkos naporima lekara, sedamdesetšestogodišnji muškarac preminuo je u bolnici. Svrake koje se ustremljuju na prolaznike su česta pojava u Australiji tokom proleća. Otuda i veliki broj povreda biciklista […] Članak Ptice i napadi: Australijski biciklista poginuo bežeći od svrake se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ptice i napadi: Australijski biciklista poginuo bežeći od svrake

Izvor: B92, 17.Sep.2019

Australijska svraka razlikuje se od evropske. Tokom sezone parenje ove ptice umeju da budu veoma agresivne i napadaju ljude koji im zalaze na teritoriju...Biciklista u Australiji poginuo je kada je, bežeći od svrake, udario u zaštitnu ogradu pored puta južno od Sidneja...Uprkos naporima lekara, sedamdesetšestogodišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.