Prvo poluvreme Egzit avanture završeno rezultatom od 185.000 posetilaca

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo poluvreme Egzit avanture završeno rezultatom od 185.000 posetilaca

Sinoćnjim nastupima bendova "Hurts", "Suede", "Deep Dish", "Beogradskog sindikata" i mnogih drugih završen je prvi deo Egzit avanture i to sa preko 185.000 posetilaca za četiri dana festivala.

Petnaesto izdanje festivala donosi nam i jedan od najposećenijih dana u istoriji Egzita, subotu veče, zbog koje je i Skrileks odlučio da ostane da zatvori festival, zabavljajući se i sinoć na nastupu Dejana Petrovića i Big Benda.

Publici će u sećanju svakako ostati sjajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastupi najvećih zvezda ovogodišnjeg izdanja najboljeg muzičkog festivala u Evropi, Pet Šop Bojsa, Rudimentala, Glorije Gejnor, Dejmona Albarna, Hurtsa, Suedea, Afrodžeka i Skrileksa, ali i ostalih izvođača koji su odličnim nastupima zabavljali brojne posetioce.

Takođe, pamtiće se i praćenje finala Svetskog prvenstva u fudbalu na Rege stejdžu, kao i slavlje posetilaca iz Nemačke.

Sva je prilika da je ovogodišnji Egzit, petnaesti po redu, ispunio, čak i premašio sva očekivanja publike, koja je i više nego zadovoljna napustila Petrovaradinsku tvrđavu posle četiri dana dobre muzike.

Žurka se nastavlja od 15-17. jula na jadranskoj plaži Jaz, gde počinje "morsko izdanje" Egzita, Sea dance festival.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.