Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jul.2023, 04:35

Prvo oglašavanje Tare Simov nakon glasina o RASKIDU sa Danilom: “Nikada ne znate kad je poslednji dan“

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela dečaka kojem su ona i njen izabranik Danilo Raičević dali ime Nikolaj.
Tara Simov Instagram/tarasimov • Instagram


Nakon porođaja Tara se preselila u Niš u prodični dom svog nevenčanog supruga, gde su planirali da provedu nekoliko meseci, pa da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vrate u Beograd.
Par je svakodnevno na društvenim mrežama delio svoje intimne trenutke, zbog čega su svi mislili da uživaju u ljubavi, međutim, oni su brzo demantovali.
Tara Simov izlazi iz porodilišta
Danilo i Tara su se otpratili sa Instagrama, a novopečeni tata je zatim objavio i pesmu „Srećan put“ uz opis „Ćao“, što je mnoge navelo da posumnjaju da je došlo do kraha ljubavi među njima.
Tara se nije oglašavala do danas, kada je podelila deo pesme Ace Pejovića, po svemu sudeći, posvećen upravo Danilu.
Objave Tare Simov
– Ide život, idu godine, svako neko nekog željan ostane. Živite tako da ludo volite i budete voljeni jer nikada ne znate kad je posledji dan da nekoga vidite – glasio je stih.
Zatim je objavila poslednji post u kome je naglasila da je veoma uznemirena zbog naslova da je prekinula sa svojim partnerom Danilo i da je sa njima sve okej.
Objave Tare Simov
Vreme će pokazati šta se zapravo dogodilo među novopečenim roditeljima.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.