Prvo nije znala da je trudna, a onda je doživjela još veći šok

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo nije znala da je trudna, a onda je doživjela još veći šok

Jedna majka iz Amerike bila je trudna osam mjeseci, a da to nije ni znala. Ako ste mislili da ju je ovo šokiralo, zamislite tek kako joj je bilo kada je rodila bebu tešku 6,4 kilograma.

Maksandra Ford sa Floride bila je dvostruko iznenađena - prvo kada je saznala da je trudna u osmom mjesecu, a onda kada je rodila bebu tešku 6,4 kilograma.

Kako kaže, nije bila otečena, niti umorna, leđa je nisu boljela zbog čega joj nije palo na pamet da može biti trudna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ipak, pred kraj godine je osjetila da se naglo goji – a kada su doktori potvrdili njenu trudnoću ona je bila ubeđena da čeka blizance. Inače, Fordova već ima jednogodišnjeg sina i petogodišnju ćerku.

Nakon 18 sati porođaja ona je prirodnim putem na svijet donijela sina Ejverija koji je i zvanično najteža beba ikada rođena u ovoj bolnici, ali među težim bebama i u državi.

"Kada sam osjetila da mu glava izlazi znala sam da je teži od 4,5 kilograma. I moj sin i ćerka imali po četiri kilograma na rođenju", izjavila je.

Ejveri koji je po rođenju imao gustu kosu ostao je na intenzivnoj nezi, ali ovih dana će biti pušten kući.

"Imao je problema da izađe, a to može ostaviti neke posljedice po njega – teško disanje, regulisanje šećera u krvi i probleme sa ishranom", kaže dr Dženel Feri.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.