Prvi telefon sa 6 GB RAM stiže ovih dana

Izvor: Mondo, 05.Jan.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi telefon sa 6 GB RAM stiže "ovih dana"

Navodno, na CES sajmu biće predstavljen i prvi smartfon sa neverovatnom količinom RAM-a!

Foto: MONDO portal. Huawei P8.

Huawei P9 trebalo bi da bude najavljen u martu, bile su prve nezvanične informacije o nasledniku jednog od najboljih Huawei uređaja ikad - Huawei P8. Sad GSMArena portal prenosi da bi P9 premijerno trebalo da bude prikazan već 5. januara na Sajmu u Las Vegasu CES 2016 sa neverovatnom količinom RAM memorije - 6 GB!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Što se specifikacija uređaja tiče, zna se da će ga pokretati Kirin 950 čipset, da će imati ekran 5.2 inča i da će posedovati skener otiska prsta kao i dve kamere na zadnjoj strani.

Ako niste znali, Huawei je treći po redu na svetu proizvođač pametnih telefona. Dok novi model ne stigne, pogledajte nedavno predstavljen Mate 8 vrhunskog dizajna i specifikacija.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Acer Liquid Jade Primo telefon sa Windows 10 sistemom

Izvor: KupiMobilni.com, 06.Jan.2016, 11:20

Acer je na ovogodišnji CES 2016. sajam doneo smartphone iz svoje Liquid Jade serije koji se temelji na Windows 10 Mobile operativnom sistemu.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.