Prvi sneg na Kopaoniku

Izvor: RTS, 08.Okt.2011, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sneg na Kopaoniku

Na Kopaoniku jutros počeo da pada prvi sneg. Beli prekrivač još uvek nije formiran pošto sneg pada sa prekidima.

Nakon kiše koja je padala tokom noći, na Kopaoniku je jutros oko 8.30 časova počeo prvi sneg.

Snežni prekrivač još uvek nije formiran, pošto sneg pada sa prekidima, ali su se grane i krovovovi objekata i malobrojnih automobila već zabeleli.

Trenutna temperatura na Kopaoniku je -1 stepen, duva severoistočni vetar brzinom od 4m/s, a vidljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zbog magle smanjena na 300 metara.

Ukoliko se prognoze meteorolga ostvare, već od ponedeljka se na Kopaoniku može očekivati lepše vreme, sa kojim će nestati i prve pahulje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg na Kopaoniku

Izvor: Blic, 08.Okt.2011

Na Kopaoniku je počeo da pada prvi sneg, a temperatura vazduha iznosi minus jedan stepen Celzijusa. Snijeg još uvijek nije formiran pošto pada sa prekidima, ali su se grane i krovovovi objekata i malobrojnih automobila već zabeleli...Na Kopaoniku duva severoistočni vjetar brzinom od četiri metra...

Nastavak na Blic...

Na Kopaoniku sneg

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2011

Na Kopaoniku je jutros počeo da pada prvi sneg. Beli prekrivač još uvek nije formiran pošto sneg pada sa prekidima.

Nastavak na Radio 021...

Prvi sneg na Kopaoniku

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2011, 07:32

KOPAONIK - Na Kopaoniku je počeo da pada prvi sneg. Beli prekrivač još nije formiran pošto sneg pada sa prekidima, ali su se grane i krovovovi objekata i malobrojnih automobila već zabeleli...Posle kiše koja je padala u toku noći, u subotu ujutru na Kopaoniku je oko 8.30 časova počeo da pada...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.